Als je één of eerdere digitale formulieren hebt ingevuld kun je de data exporteren naar Excel.

Registrations

• Ga naar het online platform en log in.
  • Klik op het formulier waar je data van wil exporteren.
  • Klik op Registrations.
  • Je ziet nu een overzicht van de verzamelde data.
  • Je kunt hier makkelijk de gegevens doorzoeken, bepaalde velden selecteren, de kolommen in beeld brengen en van positie wisselen.
  • Je kunt de gegevens sorteren en als je op het oogje klikt, zie je nog meer gegevens van de registratie.

Exporteren

• Wil je alle gegevens in één keer exporteren, klik dan op Export All.
  • Open het Excel bestand en je ziet alle data.
  • Je kunt de records ook los exporteren of er een aantal selecteren, klik hiervoor op Export Selected.

Met de API kun je de database integreren met je eigen systemen. Wilt je meer informatie over een koppeling? Laat het ons weten!