In de Marketplace vind je widgets die je kunt toevoegen aan je formulieren. Met de Catalogue widget maak je een bestel app met artikelen.

Excel bestand

• Maak een Excel bestand met de volgende kolommen: id, name, description en priceExVat.
  • Optioneel zijn een thumbnail, photo en vatRate.
  • Je kunt zelf ook nog andere klommen toevoegen aan het bestand. Die worden getoond in de app op de detailpagina van het artikel.
  • De photo en thumbnail kunnen alleen als URL toegevoegd worden aan het Excel bestand, deze worden getoond in de app als er verbinding met internet is.
  • Sla het Excel bestand op met een .xlxs extensie.

Data source

• Ga naar het online platform en log in.
  • Ga naar de tab 'Data Sources'.
  • Klik op 'Add a data source'.
  • Geef de Data Source een naam.
  • Selecteer Excel en upload je Excel bestand.
  • Klik op Save.

Catalogue widget

• Ga naar je formulier.
  • Ga naar 'Installed' widgets.
  • Ga naar de Marketplace, log in en klik op de Catalogue widget.
  • Voeg de Catalogue widget toe aan je formulier.
  • Geef de widget een naam.
  • Selecteer de Data Source en kies de kolommen die je in de app wil zien.
  • Kies de munteenheid.
  • Voer het BTW tarief in.
  • Klik op Save.
  • In de app kies je de hoeveelheid van de artikelen die je wil bestellen en je de kosten worden bij elkaar opgeteld.

MoreApp bestel app