Met het subform widget kunnen gebruikers van de app herhaaldelijk onderdelen toevoegen aan het formulier. Bijvoorbeeld om een tabel te vullen met gebruikte materialen, gewerkte uren, foto's en gebouwdelen.

Subform widget

• Ga naar het MoreApp Platform en log in.
  • Ga naar de tab Forms en klik op Edit Form.
  • Sleep of dubbelklik het subform widget op de juiste plaats in het formulier.
  • Klik op het widget en geef het een naam (label).
  • Voeg de tekst voor de knop toe.
  • Nu kun je een subformulier aanmaken.
  • Klik op het plusje en geef het subformulier een naam.
  • Het scherm verplaatst zich naar het subformulier wat je kunt vullen met de gewenste widgets.

Placeholders

• Klik op het potloodje van het subform widget.
  • Bepaal door op de blauwe knoppen te klikken welke placeholders je als samenvatting laat zien in het formulier.
  • Typ er tekst bij om het nog duidelijker te maken.

null

Minimum en maximum

Bepaal vooraf hoe vaak het subformulier ingevuld wordt? Stel een minimum en/of maximum in.

null

Credits

Voor het gebruik van subformulieren betaal je geen extra credits.