Met het pin element geef je een positie aan op een kaart, bouwtekening of foto om deze te voorzien van meer informatie. Bekijk de tutorial!

Pin widget

• Ga naar het online platform en log in.
  • Ga naar de Forms tab en klik op Edit form.
  • Dubbelklik of sleep het pin widget in het formulier.
  • Klik op het widget en geef het een naam.
  • Klik op select image en voeg een afbeelding toe.
  • Als je het vinkje 'Allow user to change image' aanzet, kunnen de gebruikers van de app een andere afbeelding kiezen.

Voeg de pins toe

• Je kunt maximaal 5 verschillende pins toevoegen, per pin maak je een subformulier.
  • Net als bij een subformulier kun je een bestaand formulier kiezen of een nieuw formulier maken.
  • Je kunt zelf een icon toevoegen, of kiezen uit de standaard icons.
  • Selecteer de Item markup en de Tracking Id door op de oranje placeholders te klikken.

Je kunt de 5 pins op je telefoon of tablet zo vaak aan de afbeelding toevoegen als je zelf wil. Hier zitten geen restricties op. Op je toestel kun je in- en uitzoomen voor het nauwkeurig toekennen van de pins. Het pin widget kost één extra credit.