De Time-Difference-widget berekent automatisch het verschil tussen een begin- en eindtijd.

1. Maak het formulier

Log in op het Platform en maak een urenregistratie formulier. Voeg eerst 2 Time-widgets toe aan het formulier. De eerste is de begintijd en de tweede de eindtijd.

null

Als de 2 widgets in je formulier staan, ben je klaar om de Time-Difference-widget te installeren.

2. Installeer de Time-Difference-widget

Nu kun je de Time-Difference-widget downloaden in de Marketplace. Ga naar de Marketplace en zoek naar de Time-Difference-widget, klik op Enable en ga terug naar je formulier.

3. Configureer de widget

Je kunt nu de Time-Difference-widget aan je formulier toevoegen door in de Widgets tab op Installed te klikken. Hier vind je alle geïnstalleerde widgets. Sleep de widget in je formulier en de widget is klaar om te bewerken. Klik op het potlood en kies de begin- eindtijd die je eerder al in je formulier hebt gezet.

null

4. Gefeliciteerd!

Klik op Save & Publish en je MoreApp berekent nu automatisch de gewerkte uren!