Met het Photo Widget kun je de bestandsnaam van foto's zelf bepalen zodat ze makkelijk te identificeren zijn in de Excel export.

Je kunt placeholders van andere widgets gebruiken als bestandsnaam. Volg de volgende stappen om de bestandsnaam van de foto aan te passen.

• Ga naar het MoreApp Platform en log in.
  • Klik op 'Edit form'.
  • Drag & drop het Photo Widget in je formulier.
  • Klik het op het potlood om het property screen van het Widget te openen.
  • Gebruik placeholders door op de blauwe knoppen te klikken en voeg eventueel beschrijvende tekst toe.

null

Bedankt voor het werken met MoreApp! Lees meer over het brede scala aan Widgets die we aanbieden.