MoreApp voegt automatisch een e-mail toe. Configureer de afzender, (dynamische) ontvangers en de onderwerpregel toe.

Ga naar het MoreApp Platform en log in.

Afzender

• Ga naar het formulier en klik op Edit form.
  • Ga naar de Email tab.
  • Voeg de naam van de afzender toe.

Ontvangers

• Voeg 1 of meerdere ontvangers toe en scheidt ze met een komma.
  • Ga naar de Widgets tab en voeg een Email Widget toe.
  • Ga terug naar de Email tab en klik op 'Add recipient' om de dynamische ontvangers toe te voegen.
  • Je ziet dat deze keuze nu is toegevoegd in het 'Add recipient' dropdown menu.
  • Je kunt ook een e-mailadres kiezen wat is ingevuld bij een Radio, Lookup of Search Widget.

Onderwerp

• Bepaal nu de onderwerpregel van de mail in en voeg hier placeholders aan toe.
  • Typ de tekst die je graag in de mail wil hebben. Je kunt hierbij gebruik maken van verschillende opties om je mail op te maken.
  • Hier kun je ook gebruik maken van placeholders.
  • Je kunt ook een opgemaakte html e-mail toevoegen die je bijvoorbeeld opstelt in Mailchimp.
  • Klik op Save & Publish.
  • Zodra je een formulier invult ontvang je deze mail direct.