Wil je het rapport van je formulieren met Word ontwerpen? Koop de Word plug-in in de Marketplace en upload je Word template!

Marketplace

• Ga naar de Marketplace, log in en klik op de Word plug-in.
  • De plug-in kost eenmalig €200, plus een credit per keer dat je de Word plug-in aanspreekt.
  • Klik op Purchase.
  • Vul je betalingsgegevens in en betaal met iDeal of Creditcard.

Word plug-in

• Ga naar het online platform en log in.
  • Ga naar je formulier.
  • Klik op Edit form.
  • Ga naar de tab 'Hooks'.
  • Hier voeg je plug-ins aan je formulier toe. Deze wordt iedere keer geactiveerd wanneer er een formulier wordt verzonden naar MoreApp.
  • Klik op 'Add hook' en selecteer de Word plug-in.

null

De plug-in configureren

• Nu kun je de hook configureren.
  • Als output kun je kiezen voor een Word of een PDF bestand.
  • Vul de ontvangers van de e-mail in, scheidt ze met een komma.
  • Vul de onderwerpregel van de e-mail in.
  • Hierbij kun je gebruik maken van placeholders, deze zijn in Word net wat anders.
  • Typ tekst voor in de e-mail.
  • Geef het bestand een naam.
  • Upload de Word template.
  • Klik op Save.
  • Wil je de standaard mail niet ontvangen? Ga dan naar de 'Email' tab en klik op het kruisje om de standaard e-mail te verwijderen.
  • Klik op Save & Publish.
  • Let op! De Catalogue en Pin widgets worden nog niet getoond in de export van de Word plug-in.

null

Placeholders

De placeholders voor Word zijn anders.

• Text, Number en Date widgets
    In MoreApp: ${dataname}
    In Word: {dataname}
  • Foto widget
    In MoreApp: ${foto}
    In Word: {%foto}
  • Subform widget
    In MoreApp: ${subform}
    In Word: {#subform} {dag}, {uren} {/subform}

Ben je een developer? Maak dan zelf een plug-in en voeg deze toe aan de Marketplace!