Met een werkinstructie kun je vanaf kantoor ieder formulier vooraf invullen en naar je collega’s op locatie sturen. Zij ontvangen een push notificatie op hun telefoon of tablet.

Work Instructions

• Ga naar het MoreApp Platform en log in.
  • Ga naar de tab Work Instructions.
  • Klik op New work instruction.
  • Het formulier komt te voorschijn. Je kunt de informatie die je al weet invullen.
  • Kies één of meerdere gebruikers waarnaar je de instructie wil sturen.
  • Typ er eventueel een bericht bij.
  • De instructie wordt altijd direct verstuurd.
  • Klik op Save.

Push notificatie

De gekozen gebruikers ontvangen nu een melding op de telefoon of tablet in de vorm van een push notificatie. In het menu van de app staan de instructies klaar zodat ze één voor één afgehandeld kunnen worden.

MoreApp Platform

• Ga naar de tab Work Instructions. Hier kun je zien of de instructies die je hebt verstuurd al zijn afgehandeld door je collega’s op locatie.
  • Klik hiervoor op het icoon met het oogje.
  • Nu staat er nog een rondje, maar als je collega het formulier heeft afgemaakt staat er een vinkje plus de datum en tijd wanneer het formulier is afgemaakt.

Het is ook mogelijk om werkinstructies te versturen vanuit een ander systeem. Daarvoor is een API beschikbaar. Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht!