Deel een link naar een MoreApp webformulier met je klanten. De ontvanger kan het formulier direct openen zonder in te loggen!

Link genereren

• Ga naar het online platform en log in.
  • Ga naar je formulier.
  • Omdat de gebruiker niet hoeft in te loggen, kunnen wij niet zien wie het formulier ingevuld heeft. Wil je wel informatie over de gebruiker? Voeg deze vragen dan toe aan je formulier.
  • Klik op 'Generate direct URL'.
  • Kopieer de link en verstuur de link via de mail of voeg de link toe aan je website.

null

Webformulier invullen

• Ontvangers openen de link en vullen het formulier in.
  • De data verschijnt direct in het 'Registrations' overzicht en kun je exporteren naar Excel.