Hoe verstuur ik een registratie nog een keer zodat ik de juiste e-mail en PDF ontvang?

Resend registration

Het kan voorkomen dat een gebruiker een formulier invult, zonder dat de e-mail of PDF juist is geconfigureerd. Het gevolg is dan dat de e-mail met PDF niet of onleesbaar aankomt. Hier is een oplossing voor! Je kunt de e-mail namelijk opnieuw versturen. Volg onderstaande stappen en de registratie wordt verstuurd volgens de laatste e-mail en PDF configuratie. Let op! Als er een fout in de e-mail of PDF configuratie zit, pas die dan eerst aan voordat je de registratie opnieuw verstuurd.

• Ga naar het platform en log in.
  • Voer de nodige wijzigingen onder de tab 'Email' door.
  • Klik op 'Save & Publish'.
  • Klik op het formulier en ga naar de tab 'Registrations'.
  • Klik in de laatste kolom (View) op het oogje.
  • Hier zie je uitgebreide informatie over de registratie. Onderaan staat de knop 'Resend registration'.
  • Druk op de knop en de PDF wordt opnieuw gegenereerd en verstuurd.
  • Let op! hetzelfde aantal credits worden opnieuw in rekening gebracht voor het verwerken van het formulier.
  • Een e-mail wordt verzonden naar de ingevoerde e-mailadressen. Als er hooks zijn geïnstalleerd, worden deze ook weer verwerkt.

Ververs de app, haal nieuwe formulieren op

Voordat je een nieuw formulier invult is het belangrijk om de formulieren te updaten. Haal nieuwe formulieren en wijzigingen binnen door in de app het collectieoverzicht te refreshen.

• Open de app op je smartphone of tablet
  • Ga naar het collectieoverzicht
  • Trek het scherm naar beneden (pull to refresh)