De meest eenvoudige manier voor het customizen van je formulieren is het aanpassen van het kleuren thema naar jouw eigen huisstijl.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

1. Voeg een custom thema toe

Log in op het Platform en klik links onderin het menu op jouw (bedrijfs)naam. Klik op Instellingen. Ga naar de Thema's tab en klik op Toevoegen. Hier kun je de kleuren van de header, widgets en knoppen aanpassen. Selecteer de kleur door met je muis naar de gewenste kleur te gaan of typ de hexadecimale kleurcode in. Klik op Opslaan.

Let op: Deze stap is beschikbaar in de Tree en Forest abonnement.

2. Voeg het thema toe aan je formulier

Ga na het toevoegen van de kleuren naar de Formulieren tab om bijvoorbeeld jouw inspectie formulier meer kleur te geven. Klik op Bewerk en ga naar Instellingen. Klik op Thema en je ziet de standaard thema's verschijnen. Mocht je een custom thema gemaakt hebben, dan staat deze onderaan.

3. Gefeliciteerd!

Je hebt het kleurenschema van je formulieren aangepast!

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar Youtube en klik op de rode Abonneren knop!