De meest eenvoudige manier voor het customizen van je formulieren is het aanpassen van het kleuren thema naar jouw eigen huisstijl.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Voeg een custom thema toe

Nadat je bent ingelogd op het MoreApp Platform, kun je beginnen met het ontwerpen van je inspectieformulier. Klik op je Bedrfijfsnaam links onderin het Platform en ga vervolgens naar Instellingen. Ga naar het tabblad Thema’s en voeg jouw thema toe.

Bij het tabblad Thema’s kun je de kleuren kiezen die je als thema wil gebruiken. Je kunt een thema maken door op Toevoegen te klikken. Geef het thema vervolgens een Naam. Daarna kun je de kleuren kiezen voor de Knop, Verstuur knop, Balk, Achtergrond en Widget. Selecteer de kleur door met je muis naar de gewenste kleur te gaan of typ de kleurcode in. Nadat je de kleuren voor je formulieren hebt geselecteerd, klik je op Opslaan.

Let op: Deze stap is beschikbaar in de Tree en Forest abonnement.

2. Voeg het thema toe aan je formulier

Ga na het toevoegen van je nieuwe thema naar de Formulieren tab om bijvoorbeeld jouw inspectie formulier meer kleur te geven. Klik op Bewerk en ga naar Instellingen. Klik op Thema en je ziet de standaard thema's verschijnen. Mocht je een eigen thema gemaakt hebben, dan staat deze onderaan.

3. Gefeliciteerd!

Je hebt het kleurenschema van je formulieren aangepast!

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar Youtube en klik op de rode Abonneren knop!