De meest eenvoudige manier voor het customizen van je formulieren is het aanpassen van het kleurenschema naar jouw eigen huisstijl.

1. Voeg een thema toe

Log in op het Platform en klik links onderin het menu op jouw (bedrijfs)naam. Klik op Instellingen. Ga naar de Thema's tab en klik op Toevoegen. Hier kun je de kleuren van de header, widgets en knoppen aanpassen. Selecteer de kleur door met je muis naar de gewenste kleur te gaan of typ de hexadecimale kleurcode in. Klik op Opslaan.

2. Voeg het thema toe aan je folder

Ga na het toevoegen van de kleuren naar de Formulieren tab om bijvoorbeeld jouw inspectie formulier meer kleur te geven. Klik vervolgens op de Folder. De balk wordt blauw en je ziet een tandwieltje verschijnen. Klik op het tandwieltje en selecteer onder Thema één van de standaard thema's of het thema wat je zojuist hebt aangemaakt en klik op Opslaan & Sluiten. Klik vervolgens op Publiceer en je hebt het kleurenschema van je formulieren aangepast naar jouw eigen huisstijl!

3. Gefeliciteerd

Je hebt het kleurenschema van je formulieren aangepast naar jouw eigen huisstijl!

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar Youtube en klik op de rode Abonneren knop!