Met MailChimp kun je heel makkelijk mooie e-mails maken. Hoe voeg je de MailChimp opmaak toe aan een MoreApp e-mail? Bekijk de tutorial!

1. Ontwerp de MailChimp e-mail

Ga naar Mailchimp en maak een gratis account aan of log in. Tijdens het ontwerpen van de e-mail van je werkbon, kun je al gebruik maken van de placeholders uit het MoreApp Platform. Selecteer het formulier en klik je op Bewerk. Ga naar de E-mail tab en klik op Placeholders. Klik op de placeholders in het drop-down menu en voeg ze toe aan je MailChimp ontwerp.

2. Exporteer de MailChimp e-mail

Ga naar de Templates pagina in MailChimp en klik op het pijltje naast de Edit knop. Klik op Export as HTML. Je computer zal de template downloaden als een HTML bestand. Open het bestand met jouw favoriete HTML editor. Wij gebruiken bijvoorbeeld Brackets

3. Configureer met Brackets

MailChimp voegt drie regels toe tussen de <head> en <body> die je kunt verwijderen om te code te kunnen gebruiken in MoreApp. Delete het volgende stuk code:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<title>*|MC:SUBJECT|*</title>

Kopieer de code en sla de code op als HTML bestand.

4. Pas de email aan

Ga naar het MoreApp Platform en log in. Ga naar de E-mail tab en klik op Voeg E-mail toe. Vul vervolgens de lege velden van de e-mail in. In de opmaak van de e-mail kun je op Code View (</>) klikken, plak de HTML in de code code view. Klik vervolgens op Opslaan & Publiceren

5. Gefeliciteerd!

Nu ontvangen jouw klanten een mooie opgemaakte MoreApp e-mail!

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik Abonneren!