Na het invullen van één of meerdere digitale formulieren kun je de data exporteren naar Excel.

1. Data beheren

Ga naar het MoreApp Platform, open de Formulieren tab en selecteer het formulier waarvan je data wil exporteren, als voorbeeld een werkinstructie formulier. Open de Registraties tab. Hier zie je een overzicht van de verzamelde data. Je kunt hier makkelijk zoeken, selecteren, kolommen in beeld brengen en van positie wisselen. Je kunt de gegevens ook sorteren door op de kolomnaam te klikken. Met de Zoek functie kun je ook zoeken naar een bepaalde registratie. Als je op het oogje klikt zie je alle informatie die beschikbaar is per registratie. In dit scherm kun je de registratie verwijderen door op Verwijder registratie te klikken en nogmaals versturen door op Verstuur registratie opnieuw te klikken.

2. Data exporteren

Nu kun je beginnen met het exporteren van data. Wil je alle gegevens in één keer exporteren? Klik dan links onderin het scherm op Exporteer Alles. Je kunt de registraties ook los exporteren of er een aantal selecteren. Klik hiervoor op Exporteer geselecteerde. MoreAp exporteert automatisch de data als zip bestand met losse foto's, handtekeningen en een Excel-bestand.

Schermafbeelding 2018-10-17 om 15.30.27.png

3. Gefeliciteerd

Je hebt je gegevens geëxporteerd naar een Excel-bestand. Houd er rekening mee dat het bestand wordt gedownload als een zip-bestand. Je kunt de data ook exporteren naar Google Spreadsheets. Maak gebruik van de Developer Docs om MoreApp te integreren met je eigen systemen.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de rode Abonneren knop!