Met de Photo-widget kun je de bestandsnaam van foto's zelf bepalen zodat ze makkelijk te identificeren zijn in de export.

1. Maak een formulier

Log in op het MoreApp Platform en maak een formulier

2. Voeg de Photo-widget toe

Klik op Bewerk en voeg een Photo-widget toe door te dubbelklikken of de widget in de preview van het formulier te slepen. Klik op het potloodje en het Properties scherm van de widget opent zich. Configureer de bestandsnaam van de foto bij Filename. Gebruik placeholders door op de blauwe knoppen te klikken en voeg eventueel beschrijvende tekst toe.

null

Lees meer over het brede scala aan widgets!