Alleen een mail versturen als er een specifieke actie nodig is. Dat doe je makkelijk en snel met MoreApp!

1. Voeg een Radio-widget toe

Log in op het Platform en ga naar je formulier. Klik op Bewerk. Voeg de Radio-widget toe aan je inspectie formulier. Als je op het potloodje klikt kun je de widget bewerken. Voeg verschillende Options toe. Dit kunnen er twee zijn, maar ook meer.

2. Voeg e-mailadressen toe

Zet de Uitgebreide functie van de widget aan door links onderin het Properties panel het selectievakje aan te vinken. Vul de e-mailadressen in bij ID en de verschillende opties bij de E-mail label.

null

3. Voeg de ontvanger toe

Ga naar de E-mail tab en voeg de Radio-widget toe als ontvanger door op Ontvanger toevoegen te klikken en in het drop down menu de Radio-widget te kiezen. Deze stap zorgt ervoor dat het gekozen e-mailadres de mail ontvangt. Klik vervolgens op Opslaan & Publiceren.

null

4. Gefeliciteerd!

Je hebt zojuist een Radio-widget toegevoegd met e-mailadressen om een mail naar toe te sturen als er een specifieke actie nodig is!