MoreApp voegt aan iedere registratie een automatisch gegenereerd en uniek serienummer toe. Hoe voeg je dit nummer toe aan de PDF?

1. Bekijk het serienummer

Log in op het MoreApp Platform en open de Registraties tab van je formulier. Als je op het oogje klikt van een registratie, openen de Registratie Details zich. Onderaan zie je het Serienummer staan.

Je kunt in het registratie overzicht de serienummers tonen. Klik rechtsboven in het registratie overzicht op Selecteer kolommen en vink Serienummer aan.

2. Configureer de PDF

Hoe voeg je een serienummer toe aan de PDF? Selecteer het formulier en klik op Bewerk. Ga naar de E-mail tab en open de Uitgebreide functie. De uitgebreide functie is een Premium functionaliteit. De preview van de PDF is zichtbaar zodra je de uitgebreide functie hebt aangevinkt. Klik op de positie in de PDF waar je het serienummer wil plaatsen. Open vervolgens het Placeholder dropdown menu en klik op ${meta.serialNumber}. Klik nu op Opslaan & Publiceren.

3. HTML code toevoegen

Je kunt het serienummer ook toevoegen door het gebruik van HTML code. Op deze manier behoud je de juiste opmaak. Klik op de Code view (</>) om de bestaande HTML code van de PDF te openen. Voeg de onderstaande HTML code toe op de plek waar je het serienummer wil toevoegen.

<textarea><tr>

<td class="more-field-label">Serienummer</td>

<td>${meta.serialNumber} </td>

</tr></textarea>