Een tekst schrijven met een toetsenbord op een touchscreen kan een tijdrovende klus zijn. Dat is de reden dat zowel iOS en Android spraakherkenning bieden. Spraakherkenning werkt in iedere app, inclusief MoreApp.

Met MoreApp bespaar je veel tijd in vergelijking met het gebruik van papieren formulieren. Bespaar nog meer tijd door gebruik te maken van de spraakherkenning op jouw telefoon of tablet. Spraakherkenning maakt het invullen van digitale formulieren nog makkelijker. Hoe werkt het?

Android

1. Start dicteren

Selecteer een tekstveld in MoreApp, klik op de microfoon en begin met praten.

2. Interpunctie tijdens dicteren

Vergeet de interpunctie niet. Als je het volgende wil typen: "De controle verliep vlekkeloos. Wanneer is de volgende inspectie?" Dan zeg je het volgende: "De controle verliep vlekkeloos punt wanneer is de volgende inspectie vraagteken".

Commando's voor Android:

• Punt (.)
  • Komma (,)
  • Vraagteken (?)
  • Uitroepteken (!)

iOS

1. Start dicteren

Selecteer een tekstveld in MoreApp, klik op de microfoon en begin met praten.

2. Interpunctie tijdens dicteren

Commando's voor iOS:

• Punt (.)
  • Komma (,)
  • Vraagteken (?)
  • Uitroepteken (!)

Het aantal commando's voor iOS is uitgebreider omdat de spraakherkenning van iOS onderdeel is van Siri. Voor de volledige lijst van commando's bezoek de website van Apple.