Configureer de beschrijving van je digitale formulieren om de gebruikers informatie te geven en om het makkelijker te maken om een instructie, registratie of concept te vinden in de app.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Beschrijving van een Formulier

Log in op het MoreApp Platform en ga naar je formulier. Onder de naam van het formulier kun je een extra beschrijving toevoegen. Klik op Voeg hier een korte beschrijving van je formulier toe. Schrijf hier extra informatie over het formulier.

De formulieren zien er zo uit in de app voor Android, iOS en Web.

De beschrijving is ook in het formulier zichtbaar, je vindt de beschrijving bovenaan het formulier wanneer je deze opent:

2. Beschrijving in de App

Je kunt de Omschrijving in app ook configureren. Dit is de omschrijving van een concept of verzonden registratie.

Ga naar de Instellingen tab van je formulier en vul de omschrijving in bij Omschrijving in app. Je kunt placeholders gebruiken door op de turquoise knoppen te klikken of door een beschrijvende tekst naar keuze in te voegen.

Klik op Opslaan & Publiceren wanneer je de omschrijving hebt toegevoegd.

Na het invullen van de de Omschrijving in app wordt ieder concept automatisch met een unieke naam opgeslagen. De Omschrijving in app maakt het ook makkelijker om een verzonden item of een taak te vinden in de app.

Klik op Opslaan & Publiceren en de concepten en registraties zien er als volgt uit in de App for Android, iOs en de Web app: