Met een instructie kun je op kantoor ieder formulier vooraf invullen en naar je collega’s op locatie sturen. Zij ontvangen een push notificatie op hun telefoon of tablet.

1. Een instructie aanmaken

Log in op het MoreApp Platform en selecteer het formulier die je vooraf wil invullen. Ga naar de Instructies tab en klik op Nieuwe instructie om een werkinstructie aan te maken. Vul het formulier in met benodigde informatie.

2. Ontvangers selecteren

Kies één of meerdere ontvangers van de instructie en typ er eventueel een bericht bij. Kies vervolgens wanneer je de instructie wil versturen en klik op Opslaan.

3. Een push notificatie ontvangen

De gekozen gebruikers ontvangen een melding op de telefoon of tablet in de vorm van een push notificatie. In het menu van de app staan de instructies klaar zodat ze één voor één afgehandeld kunnen worden.

4. De status van de instructie

Je kunt de status van de instructie bekijken in de Instructies tab. Als je klikt op het oogje kun zien of de instructie afgehandeld is, of dat de instructie In afwachting oftewel nog gedaan moet worden. Je kunt in dit overzicht kiezen uit 2 opties; Voltooi en Intrekken, als je op Voltooi klikt wordt de instructie afgerond en opgeslagen. Als je klikt op Intrekken wordt de instructie verwijderd.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op Abonneren!