Met een instructie kun je op kantoor ieder formulier vooraf invullen en naar je collega’s op locatie sturen. Zij ontvangen een push notificatie op hun telefoon of tablet.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

1. Een instructie aanmaken

Log in op het MoreApp Platform en selecteer het formulier, bijvoorbeeld je inspectie formulier, die je vooraf wilt invullen. Ga naar de Instructies tab en klik op Nieuwe instructie om een werkinstructie aan te maken. Vul het inspectie formulier in met benodigde informatie.

2. Ontvangers selecteren

Kies één of meerdere ontvangers van de instructie en typ er eventueel een bericht bij. Kies vervolgens wanneer je de instructie wilt versturen en klik op Opslaan.

3. Een push notificatie ontvangen

De gekozen gebruikers ontvangen een melding op de telefoon of tablet in de vorm van een push notificatie. In het menu van de app staan de instructies klaar zodat ze één voor één afgehandeld kunnen worden.

4. Status kleuren

In de Instructies tab kun je de volgende status kleuren tegenkomen:

Groen = Afgehandeld
Blauw = In afwachting
Rood = Verwijderd uit de app
Oranje = Ingetrokken vanuit het Platform

Let op: Zodra je een formulier bewerkt door bijvoorbeeld een nieuwe widget toe te voegen, wordt de verstuurde instructie ook aangepast.