Deel een link naar een MoreApp webformulier met je klanten. De ontvanger kan het formulier direct invullen zonder in te loggen!

1. Link genereren

Log in op het MoreApp Platform en ga naar het Overzicht van bijvoorbeeld je werkbon formulier. Hier genereer je een directe URL die de gebruiker van het formulier zonder account kan invullen.
Let op: omdat de gebruiker van het formulier niet hoeft in te loggen kunnen wij niet zien wie het formulier ingevuld heeft. Wil je wel informatie over de gebruiker? Voeg dan extra vragen toe aan je formulier.

Klik op Genereer directe URL.

Kopieer de URL door op Kopieer te klikken.

2. Webformulier invullen

Als ontvangers de link openen kunnen zij het formulier direct invullen. Zodra een ontvanger op verzenden klikt, verschijnt de data in de Registraties tab en kun je deze exporteren naar Excel of Google Spreadsheets

3. Gefeliciteerd!

Je hebt succesvol een webformulier gemaakt die je kunt embedden op je website!

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik Abonneren!