In de MoreApp Marketplace vind je naast widgets en hooks ook templates. Je kunt deze downloaden voor eigen gebruik!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Je kunt templates van anderen downloaden uit de Marketplace. Ga naar de Formulieren tab en klik op + Nieuw Formulier. Hier kun je ervoor kiezen om een nieuw formulier te maken of een template te kiezen. Klik op Geïnstalleerd om een template te downloaden. Klik op Vind meer formulieren in de Marketplace en download de gewenste template. Geef het formulier een naam en klik op Opslaan

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar Youtube en klik op de rode Abonneren knop!