Wil je sneller en gemakkelijker formulieren maken? Maak gebruik van de MoreApp templates!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Log in op het MoreApp Platform en klik op + Nieuw formulier. Kies voor een Blanco formulier of kies voor een van de templates. In de Zoekbalk kun je zoeken naar een specifieke template. Selecteer de juiste Taal en selecteer een Tag om het zoeken naar een template nog gemakkelijker te maken. Selecteer vervolgens een template en klik op Maak.

Pas het formulier aan waar nodig en klik vervolgens op Opslaan & Publiceren