In de MoreApp Marketplace vind je naast widgets en hooks ook templates. Je kunt je formulier als template delen met anderen!

1. Upload een Template

Log in op het Platform en ga de Formulieren tab. Selecteer het formulier wat je wilt delen, bijvoorbeeld jouw declaratie formulier klik je en klik op Plaats formulier in Marketplace

Vul vervolgens de nodige gegevens in, zoals je e-mailadres, naam en adres. Geef de template een naam en een omschrijving. Kies ook een taal en sector. Voeg optioneel een logo toe en de prijs toe. Je kunt deze gegevens altijd nog aanpassen. Klik op Versturen als je klaar bent.

Nadat je op Versturen geklikt hebt zie je dat het formulier beschikbaar is als template in de Marketplace. Je kunt de template altijd weer uit de Marketplace halen door op Verberg van Marketplace te klikken.

Let op: Je kunt alleen templates met standaard Form Builder widgets plaatsen in de Marketplace.

2. Download een Template

Je kunt ook templates van anderen downloaden uit de Marketplace. Ga naar de Formulieren tab en klik op + Nieuw Formulier. Hier kun je ervoor kiezen om een nieuw formulier te maken of een template te kiezen. Klik op Geïnstalleerd om een template te downloaden. Klik op Vind meer formulieren in de Marketplace en download de gewenste template. Geef het formulier een naam en klik op Opslaan

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar Youtube en klik op de rode Abonneren knop!