Activeer in een paar simpele stappen je account nadat je door de admin bent uitgenodigd.

1. Open de Mail

Je ontvangt een e-mail van support@morepp.com om je MoreApp account te activeren. De mail ziet er als volgt uit:

2. Activeer je account

Klik op Activateer account. Vul vervolgens je naam en land in. Zet het ontvangen van de MoreApp nieuwsbrief aan en kies een wachtwoord van minimaal 8 karakters.

3. Download de App

Download de app voor iOS of Android. Heb je een Windows device? Open dan de webversie van de app door op Geen smartphone bij de hand? te klikken.

4. Gefeliciteerd!

Log in met je e-mailadres en gekozen wachtwoord en je kunt beginnen met het invullen van formulieren!