Maak een Android developer account aan voor jouw eigen branded Android app. Beheer de white labeled app in de Google Play Developer Console!

1. Interne of Commerciële App

De eerste stap is het kiezen of je de app wil gebruiken voor commerciële of interne doeleinden. Laat MoreAp weten voor welke optie je kiest.

2. Maak een Gmail Account aan

Gebruik je eigen Gmail Account of maak een nieuwe aan.

Zorg ervoor dat je dit account aanmaakt met een e-mailadres dat in gebruik is, zodat belangrijke e-mails van de Google Play Store gelezen worden.

3. Log in

Log in met het Google Account.

4. Accepteer de voorwaarden

Vink de optie Ik stem ermee in aan om de distributieovereenkomst voor Google Play voor ontwikkelaars te accepteren en klik op Doorgaan naar betaling

5. Betalingsgegevens

Vul de betalingsgegevens in. Deze gegevens zijn nodig voor het betalen van de Developer Registration Fee van $25 per jaar.

6. Vul gegevens in

Vul gegevens in om je Android Developer Account profiel af te ronden. Let erop dat de Developer naam zal worden weergegeven in de Google Play Store voor alle apps die gepubliceerd worden onder hetzelfde Android Developer Account.

7. Klaar!

Voeg MoreApp toe aan je Android Developer Account. Lees hier hoe dat werkt.