Wist je dat wij maandelijks gratis online workshops aanbieden? Deze workshops helpen jou om aan de slag te gaan met MoreApp.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Maak een vliegende start met MoreApp

Na de workshop ben jij er klaar voor om formulieren te maken met onze Form Builder en mag je jezelf Junior Certified Form Builder noemen!

Tijdens de workshop leggen wij meer uit over ons Platform. Wij laten zien hoe je met een aantal van onze widgets kunt werken, hoe je de e-mail kunt instellen en hoe je gebruikers kunt toevoegen. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen tijdens de workshop.

Meld je hier aan voor onze Online Workshop!

Let op! Je kunt één keer deelnemen aan de online workshop! Wil je nog meer leren? Meld je dan aan voor een van onze Advanced Workshops.

Bootcamp

Wil jij nog meer leren? Vraag dan een bootcamp aan

Tijdens een Form Builder bootcamp beantwoorden we al jouw vragen met betrekking tot de Form Builder en digitaliseren we samen jouw formulieren.

Tijdens een developer bootcamp laten we de mogelijkheden zien van de API en denken we mee over de integratie die je graag wil maken.