Eén keer per maand organiseren we een gratis workshop waar je samen met ons je formulier kunt komen digitaliseren.

Digitaliseer je formulier
Neem je papieren formulier mee en digitaliseer het samen met ons! Na deze middag is je formulier klaar voor gebruik. Heb je nog nooit een MoreApp formulier gemaakt? Geen probleem! We beginnen bij het begin.

Het programma
We starten de middag met een algemene introductie van het MoreApp Platform. Het is een interactieve sessie waar vragen meer dan welkom zijn. Vervolgens ga je zelf aan de slag met je formulier.

De locatie
Het Industriegebouw
Goudsesingel 66
Rotterdam

Let op

Je kunt mee doen aan de workshop als je een Premium gebruiker bent.

Aanmelden

Aanmeldformulier in browser openen

Bootcamp

Wil je liever de diepte in? Vraag dan een bootcamp aan! Een Form Builder bootcamp is voor het beantwoorden van alle vragen over de Form Builder, ook perfectioneren we samen met jou de formulieren. Een developer bootcamp is voor een technische uitleg over de API of het maken van een hook.