Twee keer per maand organiseren we een gratis online workshop.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

Maak een vliegende start met MoreApp

Na de workshop ben jij er klaar voor om formulieren te maken en mag je jezelf Junior Certified Form Builder noemen!

Het programma
We lichten enkele widgets toe, laten zien hoe je de e-mail configureert en hoe je een gebruiker toevoegt. Via de chatfunctie is het mogelijk om vragen te stellen.

De workshop is van 13:00 tot 14:30 uur.

Aanmelden

Aanmeldformulier in browser openen

Bootcamp

Wil je liever de diepte in? Vraag dan een bootcamp aan

Tijdens een Form Builder bootcamp beantwoorden we al jouw vragen met betrekking tot de Form Builder en digitaliseren we samen jouw formulieren.

Tijdens een developer bootcamp laten we de mogelijkheden zien van de API en denken we mee over de integratie die je graag wil maken.