MoreApp is dé tool om eenvoudig formulieren te digitaliseren, workflows te automatiseren en de samenwerking binnen jouw team te verbeteren. Onze gebruiksvriendelijke tool kun je eenvoudig downloaden in de App Store en Google Play Store. MoreApp maakt jouw leven makkelijker!

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan

Personaliseer jouw formulieren en rapporten

Met MoreApp is het mogelijk om verschillende soorten digitale formulieren te maken die aansluiten bij jouw wensen. Wij helpen jou om workflows te automatiseren en de samenwerking in jouw team te versterken. De gebruiksvriendelijkheid van de App en de toegang tot onze vele features zorgen er voor dat onze tool de ideale oplossing is voor de buitendienst. Je ontvangt jouw (gepersonaliseerde) PDF-rapport automatisch via e-mail.

Maak gebruik van ons Platform om jouw formulieren vorm te geven. Het invullen van jouw formulieren doe je heel eenvoudig via onze App of de Web App. Download de App gratis voor iOS en Android.

Onze tool is beschikbaar in 7 talen: Engels, Nederlands, Spaans, Catalaans, Duits, Portugees en Frans.

De hoogste veiligheidsstandaard

Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. MoreApp is ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat jouw data veilig en beschermd is. Lees hier meer over ons Security Policy.

Integreer met jouw software

Je kunt MoreApp ook integreren met andere tools waar je mee werkt. Zo zijn de mogelijkheden om jouw processen te optimaliseren eindeloos met bijvoorbeeld API, Zapier, Webhooks, Word, Excel, FTPS en nog veel meer. Wil je meer leren over onze integraties? Klik dan hier.

Wij geven om de aarde, onze werknemers en klanten

Bij MoreApp plaatsen wij mensen en de aarde boven winst. Daarom werken wij samen met Tree-Nation. Als klant van MoreApp draag jij automatisch bij aan het planten van bomen afhankelijk van jouw abonnement.

Wanneer jij extra hulp nodig hebt staat ons Support Team voor je klaar! Wij bieden support in verschillende talen. Wij zijn trots op onze support service die door klanten beoordeeld wordt met een 4.8

op een schaal van 5 ⭐️.