MoreApp werkt op Android en iOS apparaten. MoreApp is ook via je browser te gebruiken.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Telefoon of Tablet

Je kunt inloggen op de App of Web App.

• Voor iOS heb je minimaal versie 13.0 nodig

• Voor Android heb je minimaal versie 8.0 nodig.

De App ondersteunt geen Android Go Edition, Honeywell, Windows en Huawei apparaten. Voor deze apparaten raden wij het gebruik van de Web App aan. Dit is de desktop versie van de App.

De App werkt ook offline, maar de Web App alleen met een internet verbinding.

Laptop/desktop

Je kunt inloggen op het Platform of met de Web App. MoreApp ondersteunt de laatste stabiele versie van Chrome, Firefox, Safari en Edge.

MoreApp kan gebruikt worden met IE 11. Wij kunnen geen garanties geven dat alle features naar behoren werken.