Wat kun je allemaal met het platform van MoreApp? Dit lichten we kort toe in deze introductie.

Ga naar het online platform en log in.

Formulieren

• Vanuit de optie Formulieren zijn meerdere functies te benaderen.
  • Je kunt snel en eenvoudig zoeken in collecties en formulieren met de zoekfunctie.
  • Als je op de collectie klikt, zie je de formulieren die je hebt gemaakt.
  • Hier kun je een nieuw formulier en een nieuwe collectie toevoegen.

Overzicht

• Als je op het formulier klikt, zie je meteen een preview van het formulier.
  • In dit scherm kun je alles doen wat met dit formulier te maken heeft.
  • Je kunt de data van de registraties inzien, werkinstructies versturen, de status van het formulier bekijken, users toevoegen en het formulier publiceren.
  • Als je op Bewerk klikt, kom je in de wel bekende form builder terecht.

Registraties

• Ga naar de Registraties tab.
  • Selecteer kolommen en sleep ze naar de juiste positie. De configuratie wordt per gebruiker opgeslagen.
  • Sorteer de data op alfabet, of selecteer enkele registraties om ze te exporteren.
  • De knop om uit te loggen en naar instellingen te gaan vind je links onderin.

Bekijk alle tutorials op YouTube.