Wat kun je allemaal met het platform van MoreApp? Dit lichten we kort toe in deze introductie.

Ga naar het MoreApp Platform en log in.

1. Formulieren

• Vanuit de optie Formulieren zijn meerdere functies te benaderen.
  • Je kunt snel en eenvoudig zoeken in mappen en formulieren met de zoekfunctie.
  • Als je op de map klikt, zie je de formulieren die je hebt gemaakt.
  • Hier kun je ook een nieuw formulier en een nieuwe collectie toevoegen.

Als je op het formulier klikt, zie je meteen een preview van het formulier. In dit scherm kun je alles doen wat met dit formulier te maken heeft. Je kunt de databronnen van de registraties inzien, werkinstructies versturen, de status van het formulier bekijken, gebruikers toevoegen en het formulier publiceren. Als je op Bewerk klikt, kom je in de wel bekende Form Builder terecht.

2. Registraties

• Ga naar de Registraties tab.
  • Selecteer kolommen en sleep ze naar de juiste positie. De configuratie wordt per gebruiker opgeslagen.
  • Sorteer de data op alfabet, of selecteer enkele registraties om ze te exporteren.
  • De knop om uit te loggen en naar instellingen te gaan vind je links onderin.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Check onze Youtube pagina, en klik op de rode Abonneren knop!