Door de uitgebreide functie in MoreApp kan je met het bewerken van de PDF bijlage net een stapje verder. Als je de uitgebreide functie hebt aangezet kan je de lijnen/kolommen in de PDF bijlage verbergen.

Verberg lijnen/kolommen

Om bijvoorbeeld de ID kolom in de Databron te verwijderen kun je naar de Email tab gaan en de Uitgebreide functie aanvinken. Onthoud dat de uitgebreide functie alleen beschikbaar is voor Premium accounts. Als de uitgebreide functie aan staat kun je de Code View van de PDF bekijken, dit doe je door op </> te klikken. Hier zul je de HTML codes zien van de PDF bijlage, om een kolom te verbergen in de PDF bijlage gebruik je de volgende code:

<tr>
  <td>Id</td>
  <td>${customers.id}</td>
</tr>

De <tr> code staat voor Table Row en <td> staat voor Table Data, als je deze code ziet weet je meteen dat het om een kolom gaat. Als je de code hebt gevonden van de kolom die je wilt verwijderen uit het PDF bestand kun je de volledige code verwijderen.

Gefeliciteerd!

Je hebt succesvol een kolom verborgen in jouw PDF bijlage. Wij gebruiken Brackets.io als HTML code bewerkingssoftware.

Let op! Gebruik allen de uitgebreide functie als jouw formulier helemaal klaar is. Als de uitgebreide functie aanstaat en je het formulier bewerkt zal de PDF de aanpassingen niet laten zien. Zorg er ook voor dat je een kopie opslaat van jouw HTML code. Als je op Reset bijlage klikt zal de PDF worden gereset naar de code die gebaseerd is op de inhoud van het formulier en kun je de aangepaste code niet meer ophalen.