De nieuwe Stopwatch-widget maakt het mogelijk om in je formulier tijden te registreren. Druk op de knop om de Stopwatch te starten, stoppen en resetten.

1. Installeer de widget

Je kunt de Stopwatch-widget vinden in de Marketplace. Ga naar de MoreApp Marketplace en zoek naar de Stopwatch-widget onder de Widgets tab, klik dan op Installeer en ga terug naar het urenregistratie formulier.

2. Voeg de widget toe

Zodra je bent ingelogd op het Platform kun je het gewenste formulier selecteren en op Bewerk klikkenVoeg nu de Stopwatch-widget toe aan je formulier door op Geïnstalleerd te klikken in de widgets tab. Hier vind je al je geïnstalleerde widgets. Dubbelklik op de Stopwatch-widget om deze toe te voegen aan je formulier. Klik op het potloodje om het label van de Stopwatch-widget te veranderen. Nadat je het label hebt veranderd klik je op Opslaan om de wijziging op te slaan. Klik daarna op Opslaan & Publiceren om het formulier te publiceren.

3. Gebruik de widget

Open je formulier met de Stopwatch-widget in onze app via Android, iOS of Web. Je kan de Stopwatch zowel starten, stoppen en resetten door op de knop te drukken. Wanneer je de Stopwatch activeert en je op Annuleer > Concept bewaren klikt, zal de stopwatch op de achtergrond door blijven tellen tot je hem handmatig weer uit hebt gezet. De resultaten in de PDF export zullen als volgt worden weergegeven : 00:44.58

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste tutorials ? Bezoek dan ons YouTube kanaal en klik op Abonneer!