Wil je af van je papieren visitekaartjes? Maak zelf een digitaal visitekaartje met MoreApp!

1. Maak een lead generatie formulier

Maak eerst een digitaal lead generatie formulier. Je kunt zelf een lead generatie formulier maken of een standaard lead generatie formulier downloaden uit de MoreApp Marketplace. Je kunt vanuit het Platform een formulier downloaden uit de Marketplace door op + Nieuw Formulier te klikken in de Formulieren tab en vervolgens op Geïnstalleerd te klikken.

Maak je zelf een lead generatie formulier voeg dan een Email-widget toe aan het formulier zodat de ontvanger je digitale visitekaartje ontvangt in zijn/haar inbox. Je kunt naar eigen inzicht zo veel widgets toevoegen als je wilt om het lead generatie formulier te personaliseren. Je zou bijvoorbeeld ook de Photo widget kunnen toevoegen, zodat je een foto kunt maken van het visitekaartje van je nieuwe contact.

Klik altijd op Opslaan als je klaar bent met het maken van een formulier.

2. Maak een digitaal visitekaartje

Je kunt je eigen digitale visitekaartje maken door een e-mail te configureren met bijvoorbeeld MailChimp en die aan MoreApp toe te voegen. Configureer vervolgens de e-mail instellingen

3. Gefeliciteerd!

Je hebt nu geen papieren visitekaartjes meer nodig. Iedere keer als je een nieuw contact spreekt vul je het digitale lead generatie formulier in en krijgt hij/zij direct een e-mail met jouw contactgegevens. Je kunt dit formulier gebruiken met je Account Manager app