Wil jij een formulier op je website waar klanten hun opmerkingen / bestellingen / klachten kwijt kunnen? MoreApp biedt je de mogelijkheid om een formulier te embedden op je website!

1. Maak een formulier

De allereerste stap naar jouw persoonlijke klantenportaal op je website is het maken van het formulier. Denk aan een aanmeldformulier of een klachtenformulier. Het maken van het formulier doe je in het MoreApp platform. Lees hier hoe je zelf een formulier maakt. Klik op Opslaan & Publiceren als je klaar bent met het maken van je formulier.

2. Genereer de URL

Na het maken en het publiceren van je formulier brengt MoreApp je automatisch weer terug naar het Overzicht.

Klik vervolgens op Genereer directe URL.

Kopieer de URL, dit kun je doen door op Kopieer te klikken.

3. Voeg HTML code toe

Om het formulier zichtbaar te maken kun je het volgende stuk code kopiëren en plakken op de gewenste plek op je website:

<p align="center"><iframe src="PLAK LINK HIER" width="90%" height="600" style="border:1px solid lightgrey;"></iframe></p>

We geven in dit voorbeeld het formulier weer waarmee je je aan kunt melden voor onze workshops. Voeg tussen de "komma's" jouw persoonlijke URL toe.

4. Test het formulier

Het is tijd om te testen! Ga naar je website en vul het formulier in. Controleer of de e-mail instellingen correct zijn ingesteld. Benieuwd hoe het webformulier eruit ziet? De onderstaande screenshot is van het eerder genoemde aanmeldformulier voor de MoreApp workshops.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar de MoreApp YouTube pagina en klik op Abonneren!