Sla de PDF rapporten van formulieren automatisch op in OneDrive. De PDF bestanden staan gestructureerd opgeslagen in jouw OneDrive account en zijn altijd online te bereiken.

1. Download de OneDrive-hook

Ga naar de MoreApp Marketplace, open de OneDrive-hook en klik op Installeer

2. Configureer de hook

Ga vervolgens naar het MoreApp Platform, selecteer het formulier en klik op Bewerk. Open de Hooks tab, klik op Voeg Hook toe en kies voor de OneDrive-hook. Voeg bij Path het schema toe. In welke map in OneDrive wil je dat de PDF bestanden van dit formulier worden opgeslagen? In dit voorbeeld is de map Woninginspectie de hoofdmap en iedere keer als er een andere opdrachtgever ingevuld wordt, wordt er een nieuwe submap aangemaakt. Als je eenzelfde opdrachtgever invult, wordt de PDF opgeslagen in het al bestaande mapje. Als je wil dat de submappen de naam krijgen van een veld in het formulier kun je gebruik maken van placeholders. Je kunt de bestandsnaam van de PDF in OneDrive configureren bij Filename. Hier kun je tekst typen en gebruik maken van placeholders.

3. OneDrive-account

Verifieer je OneDrive-account door te klikken op Inloggen. Maak een OneDrive account aan of log in met je bestaande account.

Geef MoreApp toegang tot het OneDrive account door op Ja te klikken.

Je wordt automatisch teruggestuurd naar het Platform waar je ziet dat het gelukt is als er Aangemeld staat.

Klik op Opslaan en vervolgens op Opslaan & Publiceren.

4. Configureer de e-mail en PDF

Configureer de e-mail en PDF zodat er een PDF bestand wordt gegenereerd die opgeslagen kan worden in OneDrive. Voeg minimaal 1 ontvanger toe aan de e-mail.

5. Vul een formulier in

Vul een formulier in en je ziet dat er automatisch mappen worden aangemaakt in OneDrive!

Let op: Op dit moment is de grootte van de PDF beperkt tot 4MB.