Voeg een pagebreaker toe in je PDF-rapport om meer overzicht te creëren tussen verschillende onderwerpen in je formulier.

1. Voeg een HTML-Widget toe

Voeg een HTML-Widget toe aan je formulier. Plaats deze op de plek waar jij een pagebreak wil hebben. Je kunt meerdere page breakers toevoegen aan je formulier.

2. Voeg de HTML code toe

Klik op het potloodje van de HTML-widget het de Properties scherm zal zich automatisch openen. Verwijder de standaard HTML-code en voeg vervolgens de onderstaande HTML code toe:

</tbody>

</table>

<div style="page-break-after: always"></div>

<table class="main" cellspacing="0" cellpadding="5">

<colgroup>

<col style="width:40%">

<col style="width:60%">

</colgroup>

<tbody>

3. Het resultaat

Het PDF-rapport zonder pagebreaker:

Het PDF-rapport met pagebreaker:

In de eerste afbeelding is er geen pagebreaker toegevoegd, in de tweede afbeelding is de pagebreaker wel toegevoegd. De vragen staan nu geordend onder elkaar en zijn niet meer gesplitst over twee pagina's.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de  Abonneren knop!