Geef MoreApp toegang tot jouw Android developer account. MoreApp kan vervolgens de Android branded app maken.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Maak een Android developer account aan

De eerste stap voor je eigen branded Android app is het aanmaken van een Android developer account.

2. Voeg een nieuwe gebruiker toe

Log in bij de Play Console. Klik vervolgens op Instellingen Settings > Gebruikersaccounts en -rechten. Selecteer je Nieuwe gebruiker uitnodigen om MoreApp toe te voegen.

Vervolgens kom je in een scherm waar je de nieuwe gebruiker rechten kunt geven.

3. Geef MoreApp rechten

Vul bij het veld E-mailadres apps@moreapp.com in. Selecteer bij vervaldatum nooit, aangezien MoreApp jouw app zal blijven onderhouden. Kies bij Rol voor Beheerder, de eerste 6 rechten zijn essentieel voor het maken van de branded app. Vanaf Financiële gegevens bekijken, kun je zelf beslissen welke velden je aanvinkt. Klik vervolgens op Uitnodiging verzenden.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de Abonneren knop!