Kopieer formulieren of mappen om een back-up te maken of een bestaand formulier te gebruiken als template voor een nieuw formulier.

1. Kopieer een formulier naar dezelfde map

Log in op het MoreApp Platform en ga naar het formulier dat je wil kopiëren. In het Overzicht kun je op Kopieer klikken.

Het volgende scherm komt in beeld:

Je kunt de naam van het formulier wijzigen en de map selecteren waar je het formulier naar toe wil kopiëren. Dat kan dezelfde map zijn of een andere map. Klik vervolgens op Kopieer. Het formulier is nu direct zichtbaar in de gekozen map.

2. Kopieer een formulier naar een andere map

In dit voorbeeld willen we het formulier Woninginspectie dat zich momenteel in de inspectie map bevindt, kopiëren naar de map instructie. Selecteer Kopieer in het overzicht van het formulier en geef het een nieuwe naam naar wens.

Het formulier is nu direct zichtbaar in de gekozen map.

3. Kopieer een map

Kopieer een volledige map om de map als back-up op te slaan of voor het kopiëren van digitale formulieren naar een ander account. Klik op de map die je wil kopiëren en klik op het tandwiel naast de titel van de map.

Klik vervolgens op Kopieer in de Instellingen