Kopieer formulieren of mappen om een back-up te maken of een bestaand formulier te gebruiken als template voor een nieuw formulier.

1. Kopieer een formulier

Log in op het MoreApp Platform en ga naar het formulier dat je wil kopiëren. In het Overzicht kun je op Kopieer klikken.

Het volgende scherm komt in beeld:

Je kunt de naam van het formulier wijzigen en de map selecteren waar je het formulier naar toe wil kopiëren. Dat kan dezelfde map zijn of een andere map. Klik vervolgens op Kopieer. Het formulier is nu direct zichtbaar in de gekozen map.

2. Kopieer een map

Kopieer een volledige map om de map als back-up op te slaan of voor het kopiëren van digitale formulieren naar een ander account. Klik op de map die je wil kopiëren en klik op het tandwiel naast de titel van de map.

Klik vervolgens op Kopieer in de Instellingen

Let op! Als je een formulier of map kopieert worden de registraties niet mee gekopieerd. Zorg dat je de registraties eerst exporteert als je originele formulieren of mappen verwijdert zodat je geen data kwijt raakt.