Kopieer formulieren om een back-up te maken of een bestaand formulier te gebruiken als sjabloon voor een nieuw formulier.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Log in op het MoreApp Platform en ga naar het formulier dat je wil kopiëren. In het Overzicht kun je op Kopieer klikken.

Het volgende scherm komt in beeld

Je kunt de naam van het formulier wijzigen, het juiste account en map selecteren waar je het formulier naar toe wil kopiëren. Dat kan dezelfde map zijn of een andere map. Klik vervolgens op Kopieer. Het formulier is nu direct zichtbaar in de gekozen map.

Let op: Als je een formulier naar een ander account wil kopiëren, dien je van beide accounts administrator te zijn met hetzelfde e-mailadres.

Let op: Registraties, afbeeldingen en databronnen worden niet mee-gekopieerd naar een ander account.