Personaliseer het PDF rapport door de kleur van de headers aan te passen.

1. Zet de Advanced mode aan

Log in op het MoreApp Platform en selecteer het formulier waarvan je het PDF rapport wil aanpassen. Klik op Bewerk. Zet de Uitgebreide functie aan in de E-mail tab nadat je klaar bent met het maken van het formulier. Nadat je de uitgebreide functie hebt aangezet worden wijzigen aan het formulier niet automatisch bijgewerkt in het PDF rapport. Als je het formulier toch nog aanpast, voeg dan de toegevoegde widgets toe aan de PDF met HTML-code of klik op Reset

bijlage helemaal onderaan de E-mail tab. Op die manier staan alle widgets weer in de PDF.

2. Open Code View

Scroll naar beneden in de E-mail tab en klik op de Code View (</>) van de PDF. De HTML-code van de PDF is nu zichtbaar.

Zoek in de HTML-code (ctrl+f voor Windows / cmd+f voor Mac) naar #1dc4c2. Deze code is de hexadecimale kleur van MoreApp blauw die je kunt zien in de headers in het PDF-rapport gemaakt met de Header-widget. Je kunt op de plaats van deze code een andere kleurcode plakken.

3. Verander de kleur in alle subformulieren

Als je gebruik maakt van Subform-widgets herhaal dan bovenstaande stap voor ieder subformulier. Klik op het potloodje van de Subform-widget, open het subformulier, ga naar de E-mail tab van het subformulier en pas de kleurcode aan.

Het aanpassen van de header kleur is een MoreApp Premium functionaliteit.