Maak een tekening of bewerk foto's door lijnen, pijlen en tekst toe te voegen.

1. Installeer de Drawing-widget

Download de Drawing-widget uit de MoreApp Marketplace. Ga naar de Marketplace, zoek naar de Drawing-widget in de Widgets tab en klik op Installeren.

2. Maak een formulier

Ga naar het MoreApp Platform en maak een inspectieformulier. Klik op Bewerk en klik op Geïnstalleerd. De widgets die je hebt geïnstalleerd uit de Marketplace zijn nu zichtbaar. Sleep de Drawing-widget op de juiste plaats in je formulier. Klik op het potloodje van de widget en geef de widget een naam bij Label. Als je al een afbeelding wil toevoegen klik dan op Kies achtergrondafbeelding  . Je kunt ook nog in de app een foto toevoegen. Klik op Opslaan en op Opslaan & Publiceren

3. Maak een tekening

Open je formulier in de app of in de webclient. Klik op de camera op een nieuwe foto te maken. Klik op het mapje om een foto uit je bestandsbeheer toe te voegen. Vervolgens kun je beginnen met tekenen. Kies een kleur en voeg lijnen, pijlen en tekst toe. Klik op het selectievakje om een onderdeel te selecteren. Je kunt de geselecteerde onderdelen verplaatsen, vergroten en verkleinen. Klik op het prullenbakje om een onderdeel te verwijderen. Klik op Bewaren als je klaar bent met tekenen.

Klik op Verstuur om je formulier te verzenden.

De foto met de tekening erop is vervolgens te zien in het PDF rapport. Wil je de registratie met de afbeelding als apart bestand downloaden? Ga dan naar de Registraties tab en klik op Exporteer Alles

Let op: de Drawing-widget kost 1 credit voor iedere keer dat je de widget gebruikt.