Maak een tekening of bewerk foto's door lijnen, pijlen en tekst toe te voegen.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze functionaliteit is beschikbaar in het Leaf, Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze abonnementen.

1. Installeer de Drawing-widget

Ga naar het MoreApp Platform en maak een formulier Klik op Bewerk en ga naar de Pro tab. Klik vervolgens op Voeg widget toe, selecteer de Drawing-widget en klik op Voeg toe.

2. Maak een formulier

De Drawing-widget is nu zichtbaar onder de Pro tab. Sleep de widget op de juiste plaats in het formulier. Klik op het potloodje van de widget en geef de widget een naam bij Label. Als je al een afbeelding wil toevoegen klik dan op Kies achtergrondafbeelding. Je kunt ook nog in de app een foto toevoegen. Je kunt de widget verplicht maken door Required aan te vinken. Klik op Opslaan en op Opslaan & Publiceren

3. Maak een tekening

Open je formulier in de app of in de webclient. Klik op de camera om een nieuwe foto te maken. Klik op het mapje om een foto uit je bestandsbeheer toe te voegen. Vervolgens kun je beginnen met tekenen. Kies aan de rechter kant een kleur en voeg lijnen, pijlen en tekst toe. Je kunt ook de emoji's van je keyboard gebruiken bij het toevoegen van tekst. Je kunt ook inzoomen en uitzoomen om zo bijvoorbeeld het juiste onderdeel te omcirkelen. Klik op het handje om een onderdeel te selecteren. Je kunt de geselecteerde onderdelen verplaatsen, vergroten en verkleinen. Klik op het prullenbakje om een onderdeel te verwijderen. Klik op Bewaren als je klaar bent met tekenen. Mocht je na het tekenen toch nog iets willen aanpassen, klik dan weer op de foto en je kunt verder gaan met bewerken.

Klik op Verstuur om je formulier te verzenden.

De foto met de tekening erop is vervolgens te zien in het PDF rapport. Wil je de registratie met de afbeelding als apart bestand downloaden? Ga dan naar de Registraties tab en klik op Exporteer Alles

Let op: Als je een registratie dupliceert is het niet mogelijk om de geplaatste markeringen te wijzigen. Je kunt wel extra markeringen toevoegen aan de tekening!