Maak of selecteer een video in je formulier. Download de video door op de URL in de registratie te klikken.

1. Installeer de Video-widget

Download de Video-widget uit de MoreApp Marketplace. Ga naar de Marketplace, zoek naar de Video-widget in de Widgets tab en klik op Installeer.

2. Maak een formulier

Ga naar het MoreApp Platform en maak een formulier. Klik op Bewerk en klik op Geïnstalleerd. De widgets die je hebt geïnstalleerd uit de Marketplace zijn nu zichtbaar. Sleep de Video-widget op de juiste plaats in het formulier. Klik op het potloodje van de widget en geef de widget een naam bij Label. Voer de maximale duur van de video in seconden in bij Maximum duration in seconds. Kies bij Video Quality een hoge of lage kwaliteit. Je kunt de widget verplicht maken door Required aan te vinken. Klik op Opslaan en op Opslaan & Publiceren

3. Configureer de email

Wil je de video als download link toevoegen aan de email? Klik op het dropdown menu Placeholders en klik op de placeholder van de video. Klik op de placeholder en het volgende scherm verschijnt. Voeg hier tekst toe waarop je kunt klikken om de video te downloaden.

4. Maak een video

Open je formulier in de app of in de webclient. Klik op Video toevoegen. Kies voor een bestaande video of neem een nieuwe video op. Klik op Verstuur om je formulier te verzenden.

5. Download de video

Als je een email en PDF hebt geconfigureerd kun je de video downloaden door op de URL in de PDF te klikken. Je kunt ook de registraties exporteren naar Excel. In het Excel bestand verschijnt ook een link waarmee je de video kunt downloaden.

Het PDF bestand:

Let op: de Video-widget kost 5 credits voor iedere keer dat je de widget gebruikt. Als de widget wel in je formulier staat, maar je geen video opneemt kost het je ook geen credits. Maak de widget dan niet Required.