Behoud een kort PDF-bestand door onnodige informatie uit een databron te verwijderen met HTML code.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

Deze feature is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.

1. Zet de Uitgebreide functie aan

Log in op het MoreApp Platform en maak een digitaal formulier. Als het formulier klaar is kun je in de E-mail tab de Uitgebreide functie aanzetten. Zodra de Uitgebreide functie aanstaat wijzigt de PDF niet meer mee met wijzigingen die je doet in het formulier. Voeg nieuwe widgets dan ook zelf toe aan de PDF of klik op de blauwe Reset bijlage knop rechts onderin de E-mail tab. MoreApp zal de PDF updaten aan de hand van de widgets in je formulier.

2. Open de Code View

Klik op Code View (</>) in de PDF instellingen. De HTML-code is nu zichtbaar.

3. Zoek en verwijder een regel code

Zoek in de HTML code (ctrl f voor Windows / cmd f voor Mac) naar de data die je niet wilt tonen in de PDF. In dit voorbeeld verwijderen we de kolom E-mailadres opdrachtgever. Verwijder de HTML code van de e-mail door het selecteren van de 4 rijen vanaf <tr> tot en met </tr> en klik op backspace.

Herhaal het proces als je meer informatie niet wilt tonen in het PDF-bestand. Je hoeft hierna niet op Reset bijlage te klikken.

4. Het resultaat

Het PDF-bestand voor het verwijderen van de regel:

Het PDF-bestand na het verwijderen van de regel: