Gebruik de IBAN-widget om IBAN-nummers te valideren in jouw digitale formulieren.

1. Installeer de IBAN-widget

Download de IBAN-widget uit de MoreApp Marketplace. Ga naar de Marketplace, zoek naar de IBAN-widget in de Widgets tab en klik op Installeer.

2. Maak een formulier

Ga naar het MoreApp Platform en maak een formulier. Klik op Bewerk en klik op Geïnstalleerd. De widgets die je hebt geïnstalleerd uit de Marketplace zijn nu zichtbaar. Sleep de IBAN-widget op de juiste plaats in het formulier. Klik op het potloodje van de widget en geef de widget een naam bij Label. Je kunt de widget verplicht maken door Required aan te vinken. Klik op Opslaan en op Opslaan & Publiceren

3. Vul een formulier in

Open je formulier in de app of in de webclient. Vul een geldig IBAN-nummer in. Als het IBAN-nummer correct is wordt 'OK' getoond. Als het ingevulde IBAN-nummer incorrect is wordt 'NOT OK' getoond en kan het formulier niet verstuurd worden. Klik op Verstuur en je ontvangt een e-mail met PDF