Gebruik de Postcode NL-widget om aan de hand van de postcode en het huisnummer de adresgegevens te laten zien in je formulier.

1. Installeer de Postcode NL-widget

Download de Postcode NL-widget uit de MoreApp Marketplace. Ga naar de Marketplace, zoek naar de Postcode NL-widget in de Widgets tab en klik op Installeer.

2. Maak een formulier

Ga naar het MoreApp Platform en maak een enquete formulier. Klik op Bewerk en klik op Geïnstalleerd. De widgets die je hebt geïnstalleerd uit de Marketplace zijn nu zichtbaar. Sleep de Postcode NL-widget op de juiste plaats in het formulier. Klik op het potloodje van de widget en geef de widget een naam bij Label. Je kunt de widget verplicht maken door Required aan te vinken. Klik op Opslaan en op Opslaan & Publiceren

3. Vul een formulier in

Open je formulier in de app of in de webclient. Vul een postcode en huisnummer in en MoreApp laat de complete adresgegevens zien. Werk je offline? Dan kun je het adres handmatig invullen.
Klik op Verstuur en je ontvangt een e-mail met PDF

Let op! De widget werkt alleen voor Nederlandse postcodes.